Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Alte servicii | Bonton Beauty Center

Salonul Bonton Beauty Center ofera si alte servicii de infrumusetare, precum microblanding-ul, pentru sprancene perfecte, peeling-ul chimic, eficient in tratarea problemelor grave de ten si tratamentul cu botox pentru indepartarea ridurilor.

Microblading-ul presupune desenarea sprancenelor fir cu fir, prin introducerea de pigment in stratul superior al dermului. Liniile trasate sunt foarte fine, iar rezultatul confera sprancenelor un aspect natural si sanatos.

Peeling-ul chimic este o metoda inovatoare de intinerire faciala, prin care se realizeaza exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, pentru a indeparta celulele moarte si a stimula regenerarea celulara. Se poate realiza in mai multe grade de profunzime (superficial, mediu sau profund) si cu substante diferite, in functie de tipologia tenului tratat.

Tratamentul cu botox se realizeaza prin injectarea de toxina botulinica in zonele ridate, pentru a estompa ridurile si a conferi tenului un aspect intinerit. Se trateaza in special zona ochilor, a buzelor fruntea si gatul.

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: