Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesul la acest website de internet (denumit în continuare Website) precum şi utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website agreaţi termenii şi condiţiile specificate.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor asupra acestui Website aparţin SC R&C Profesional Exim SRL prin societatea comercială SC R&C Profesional Exim SRL (denumit în continuare “ www.salonbonton.ro ”) şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie. Toate drepturile rezervate.

www.salonbonton.ro”, şi toate simbolurile şi sloganele aferente sunt mărci ale SC R&C Profesional Exim SRL. Folosirea în orice fel a acestor mărci este permisă numai cu autorizarea prealabilă a SC R&C Profesional Exim SRL.

Documentele, imaginile şi informaţiile din proprietatea SC R&C Profesional Exim SRL, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conţinutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presă şi studiile de caz, împreună cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv “Materiale www.salonbonton.ro”. Orice folosire a Materialelor de pe www.salonbonton.ro, incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie, copiere, download/descărcare de fişiere în orice reţea, intranet sau Internet, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a SC R&C Profesional Exim SRL

Acest website poate conţine din când în când documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea SC R&C Profesional Exim SRL, cum ar fi fotografii, clip art, sau numele, logouri şi alte mărci ale unor terţi (incluzând clienţi prezenţi sau trecuţi şi personalul acestora), care sunt proprietatea respectivelor părţi. Toate aceste materiale sunt denumite colectiv “ Materiale Non- SC R&C Profesional Exim SRL”. Materialele Non- SC R&C Profesional Exim SRL pot include din când în când articole, date, informaţii, imagini, artwork, grafică, muzică, elemente audio sau alte materiale publicate în ziare, reviste sau alte tipuri de media şi pot de asemenea include numele sau mărcile respectivelor canale de media. Orice folosire a Materialelor Non- SC R&C Profesional Exim SRL este strict interzisă fără permisiunea scrisă prealabilă a respectivilor terţi proprietari.

Acest Website, în întreg sau în parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al SC R&C Profesional Exim SRL

Disclaimer

Orice utilizator care vizitează acest Website o face pe propriul său risc. Materialele şi informaţiile conţinute în acest Website sunt furnizate în scop de informare generală.

SC R&C Profesional Exim SRL nu garantează în nici un fel (a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse în acest Website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi; (c) prezenţa sau absenţa oricăror viruşi pe care terţe părţi îi pot ataşa acestui Website fără cunoştinţă sau acordul SC R&C Profesional Exim SRL; (d) orice software care poate fi descărcat, copiat sau folosit în orice fel pe acest Website; sau (e) utilitatea conţinutului acestui Website, în întreg sau în parte.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website agreaţi să nu faceţi responsabile SC R&C Profesional Exim SRL şi nici terţele părţi implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale căror materiale apar în acest Website, pentru consecinţele acţiunilor pe care le veţi intreprinde pe baza informaţiilor conţinute în acest Website.

Linkuri

Acest Website poate conţine linkuri către alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de SC R&C Profesional Exim SRL. SC R&C Profesional Exim SRL nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru conţinutul, funcţionalitatea şi/sau politicile acelor site-uri şi nici pentru orice pagube rezultate din sau în legatură cu aceste link-uri.

Este interzisă folosirea framing-ului sau a oricăror alte tehnici pentru a include un logo, o marcă sau orice informaţie proprie www.salonbonton.ro. (incluzând imagini, text, forma sau designul paginilor etc.) fără acordul expres în scris al SC R&C Profesional Exim SRL. Orice astfel de acord, permisiune sau licenţă va fi retras/ă automat în cazul folosirii neautorizate.

SC R&C Profesional Exim SRL acordă dreptul ne-exclusiv, limitat şi revocabil de a crea un link către pagina principală (homepage) a acestui Website, atâta timp cât pe site-ul care crează acest link nu se fac menţiuni false, care induc în eroare, sau ofensatoare despre www.salonbonton.ro, afiliaţii săi sau produsele şi serviciile sale. În nici un caz nu se pot folosi logo-ul www.salonbonton.ro sau alte mărci sau elemente grafice ca parte a acelui link fără acordul expres în scris al SC R&C Profesional Exim SRL

Materiale nesolicitate

Vă rugăm să luaţi în considerare că este o politică a SC R&C Profesional Exim SRL să nu accepte şi să nu ia în considerare materiale nesolicitate, fie ele creative, de producţie sau de orice altă natură. SC R&C Profesional Exim SRL va considera orice materiale nesolicitate primite prin intermediul acestui Website, incluzând propuneri, idei, concepte, schiţe sau creaţii finale, ca fiind neconfidenţiale şi libere de orice restricţie, pentru a fi folosite gratuit şi fără plata vreunei compensaţii.

Software

Orice software care este disponibil pentru descărcare (download) copiere sau utilizare prin prezentul Website este proprietatea persoanei sau companiei care l-a creat. Descărcarea, copierea sau utilizarea acestui software este subiectul termenilor şi condiţiilor din contractul de licenţiere aferent.

SC R&C Profesional Exim SRL îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.

Dacă aveţi orice întrebări sau nelămuriri cu privire la termenii şi condiţiile prezente, drepturile de proprietate intelectuală sau politicile de confidenţialitate, vă rugăm contactaţi-ne la profesionalprofesional@yahoo.com

 

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: