Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Ultrasunete în cadrul tratamentului

Ultrasunete în cadrul tratamentului

Tratamentul pentru ten cu ajutorul ultrasunetelor este foarte cautat de doamnele ce vor sa scape de impuritati ale pielii, in tratarea petelor pigmentare sau chiar si de adolescente si nu numai in tratarea problemelor acneice. O astfel de procedura este una non-invaziva ce presupune exfolierea pielii cu ajutorul ultrasunetelor de inalta sau joasa frecventa, ce au rolul de a sterifiza, exfolia si purifica tenul. In cazul problemelor acneice, ultrasunetele au rolul de a indeparta celulele moarte de la nivelul pielii, excesul de sebum, precum si punctele albe si cele negre. In urma unui astfel de tratament bacteriile si microbii vor fi distrusi, impiedicand astfel aparitia cosurilor.

Citește mai mult

Daca va doriti un ten luminos, curat, lipsit de pete, acnee sau inflamatii, va asteptam la Salon Bonon pentru un tratament cu ultrasunete. Veti beneficia de un tratament amplu ce stimuleaza eliberarea toxinelor existente in celule, cu un puternic effect de stralucire, mutritiv si hidratant. Procedura in sine poate fi considerate drept un masaj relaxant, nu dureaza mai mult de 20 minute, este total lipsita de durere, iar rezultatele vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor.

Nu mai stati pe ganduri si faceti-va o programare pentru a-i oferi tenului dumneavoastra ingrijirea de care are nevoie.

Restrânge

Pret:

Preț 10 min / 30 RON
(TVA inclus)

 

 

August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: