Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402 | Fix: 0213 486 006
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament Stimulating

Tratament Stimulating

Tenul tau, ca orice alta parte a corpului, are nevoie de ingrijire zilnica. Orele petrecute in fata televizorului sau a calculatorui, lipsa unei hidratari corespunzatoare, lipsa orelor adecvate de somn, oboseala acumulata, toate acestea se vad pe chipul dumneavoastra. Toti acesti factori si multi altii influenteaza sanatatea tenului tau care necesita de grija detaliata ca intreg organismul de altfel.

Citește mai mult

La Salon Bonton ne ocupam ca tenul dumneavoastra sa arate mereu hidratat, relaxat, lipsit de impuritati, astfel incat oboseala sa nu isi lase amprenta asupra lui. Va recomandam tratamentul stimulating prin care veti avea parte de relaxarea de care aveti nevoie, atat tenul cat si dumneavoastra. Cu siguranta veti fi multumit de rezultate. Veti avea un chip mai luminos, cu un aspect hidratat care sigur va va da o stare de bine. De acest tratament pot beneficia atat domnii cat si doamnele, si de ce nu, il putem transforma intr-un tratament de cuplu, profitand astfel amandoi atat de un tratament de infrumusetare cat si de o zi relaxanta in doi.

Restrânge

Pret:

Preț 130 RON
(TVA inclus)

 

August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.