Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament (ochi) Eye contur

Tratament (ochi) Eye contur

Daca esti una dintre acele persoane care isi petrece foarte multe ore in fata calculatorului fie prin prisma locului de munca sau pentru uz personal, sau isi neglijeaza numarul de ore de somn pe care ar trebui sa le respecte in mod normal atunci cu siguranta stii ce inseamna cearcanele, durerile de ochii, usturimile sau senzatia de ochi uscati. Si sa nu mai punem la socoteala si faptul ca si lumina artificiala de care avem parte atat intreaga zi cat si seara la munca sau acasa, este un factor destul de important in suprasolicitarea ochilor.

Citește mai mult

Si ochii, precum intregul nostru organism au nevoie de ingrijire, de relaxare pentru a scapa de tensiunile oculare si pentru a scapa de aparitia cearcanelor care sunt destul de inestetice si tot se vad indiferent cat de mult ne-am stradui sa le acoperim cu fond de ten.
La Salon Bonton vei gasi solutia ideala pentru a scapa de pungile de sub ochi si totodata pentru netezirea si intinderea pielii delicate din jurul ochilor. Cu tratamentul pentru ochi Eye Contur pielea din jurul ochilor va fi mai hidratata, iar pielea devitalizata va fi stimulata spre tonifiere. Este un tratament ce are in compozitia lui elemente nutritive cu menirea de a reinnoi celulele si de a le consolida.
Alegeti Salon Bonton! Alegeti sa aveti niste ochi relaxati, fara cearcane sau pungi, indiferent de numarul de ore petrecut in fata calculatorului sau al televizorului. Va asteptam!

Restrânge

 

Pret:

Preț 45 RON
(TVA inclus)
August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: