Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament Bruno Vassari Kianty Botox (ten matur)

Tratament Bruno Vassari Kianty Botox (ten matur)

Pe masura ce inaintam in varsta, tenul nostru suporta modificari. Ne lupatam cu aparitia ridurilor fine sau profunde, cu lipsa de elasticitate a pielii sau chiar si cu hiperpgmentare daca avem un ten cu pistrui. Este normal ca odata cu trecerea anilor si tenul sa isi piarda din fermitate si din tonus la fel cum si la nivelul corpului intervin schimbari in timp.

Citește mai mult


Tenul matur este diferit de cel tanar si are nevoie de tratament specific pentru ca rezultatele sa fie conform asteptarilor. Fiecare persoana este diferita si acest lucru este valabil si in cazul tenului. De aceea, inainte de a-ti supune tenului unui anumit tratament trebuie sa faci cateva investigatii pentru a afla ceea ce ti se potriveste.

La Salon Bonton avem cea mai potrivita varianta de tratament pentru tenul tau, pentru a-l pastra mereu curat, hidratat si ferm. Cu tratamentul Bruno VissariKianty Botox conceput special pentru ten matur vei observa ca pielea ta isi va recapata fermitatea si elasticitatea de altadata.

Te asteptam la salon pentru a identifica de cate sedinte ai nevoie pentru a arata mereu tanara. Inaintarea in varsta nu trebuie sa reprezinte o cauza a delasarii din punct de vedere estetic. Din contra. Suntem frumoase la orice varsta si trebuie sa ne ingrijim constant astfel incat anii sa nu isi lase amprenta pe chipul nostru.

Restrânge

Pret:

Preț 180 RON
(TVA inclus)

 

August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: