Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament Bruno Vissari Pure solution (ten gras/acneic)

Tratament Bruno Vissari Pure solution (ten gras/acneic)

Daca aveti un ten gras si va confruntati si cu acneea la salon Bonton veti gasi remedial potrivit pentru o astfel de afectiune. Fiecare dintre noi intampina aceasta problema la un moment dat si incercam prin toate modalitatile posibile sa scapam de aspectul inestetic pe care il cauzeaza.

Va oferim tratamentul Bruno Vissari, un tratament complex perfect pentru tenul gras si acneic. Cu un astfel de tratament, efectuat lunar, veti scapa de problema acneei si veti avea un ten curat si tonifiat.

Citește mai mult

Procedura in sine este una foarte simpla si fiecare pas va avea o anumita actiune asupra tenului dumneavoastra. Primul pas este acela de curatare si tonifiere. Se va elimina excesul de sebum pentru a se trece la ce-a de-a doua faza, cea de exfoliere si hidratare. In acest pas se regleaza secretia de sebum si hidratarea, ultimul si cel de-al treilea fiind corectarea. Se va puse sub control formarea de sebum si matifierea zonlor afectate si se vor adauga elemente cu rol de autoaparare ce catifeleaza si pielea totodata.

Va asteptam la Salon Bonton pentru a beneficia de tratamentul Bruno Vissari, un tratament spectaculos cu ajutorul caruia veti scapa de imperfectiuni ale tenului cauzate de acnee si va va oferi un ten luminos si hidratat.

Restrânge

Pret:

Preț 140 RON
(TVA inclus)

 

 

August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: