Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament botox

Tratament botox

Tratamentul cu botox se realizeaza prin injectarea de toxina botulinica in zonele ridate, pentru a estompa ridurile si a conferi tenului un aspect intinerit. Se trateaza in special zona ochilor, a buzelor, fruntea si gatul.

Timpul, factorii daunatori din mediu, machiajul sau stresul isi lasa amprenta asupra tenului, agresandu-l. Ridurile se pot trata acum eficient si fara operatii estetice costisitoare si dureroase. Solutia consta in injectarea de toxina botulinica, prin care se obtin efecte rapide, pentru o piele intinerita.

Botox-ul cosmetic este, de fapt, toxina botulinica tip A,  o proteina produsa de bacteria Clostridium botulinum, care este purificata si echilibrata astfel incat sa poata fi folosita in conditii de maxima siguranta si eficienta in procedurile de infrumusetare.

Cum actioneaza? Botox-ul injectat blocheaza in mod reversibil  transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala responsabila cu ridurile de expresie. Astfel, musculatura interesata nu se mai contracta si se relaxeaza, pielea ramanand neteda si intinsa. Mai mult, procedura determina si vasodilatatia locala, alaturi de o oxigenare a tegumentului, ceea ce va conferi epidermei luminozitate si vitalitate.

Ce zone se trateaza?

  • ridurile de pe frunte
  • ridurile de la coltul ochiului (denumite si laba gastii)
  • ridurile verticale si orizontale dintre sprancene si la radacina nasului
  • ridurile de la coltul gurii

Efectele tratamentului cu botox:

Tratamentul cu botox este simplu, sigur si eficient in tratarea ridurilor,  durand doar 15 minute.  Rezultatele se observa dupa 7-14 zile de la administrare si dureaza pana la 6 luni. Durata efectelor variaza in functie de tipologia ridurilor si de caracteristicile pacientului. Substanta activa se injecteaza cu un ac fin in zona tratata, rezultatele scontate fiind obtinute dupa circa 4-10 injectii. Cantitatea injectata la fiecare sedinta este mica, pentru ca procedura sa nu fie dureroasa. Nu este necesara anestezie locala, iar activitatile ulterioare nu sunt afectate, nefiind nevoie de recuperare.

Este esential ca terapia sa fie efectuata de un medic specialist cu experienta, pentru a injecta Botox-ul exact in locul dorit si in doza necesara. Pentru un efect constant se recomanda 2-3 injectari pe an.

Contraindicatii la tratamentul cu Botox:

  • persoane alergice la una dintre componentele utilizate in prepararea toxinei (albumina)
  • afectiuni ce determina scaderea generala a fortei musculare (miastenia gravis)
  • sarcina si perioada de alaptare
  • persoane aflate sub tratament medicamentos cu anti-inflamatorii (tratamentul se poate realiza la cateva zile dupa incetarea tratamentului)
  • prezenta unor infectii faciale
  • pacientii minori care nu au consimtamantul parintilor

Specialistii Bonton Beauty Center te asteapta la o consultatie gratuita, pentru a afla detalii complete despre aceasta procedura cosmetica.

Daruim frumusete!

Pret:

Tratament botox 45 RON
(TVA inclus)

 


Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: