Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402 | Fix: 0213 486 006
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament Anti/acnee

Tratament Anti/acnee

La un anumit moment in viata, fie noi fie o persoana draga noua se confrunta cu probleme precum acneea. In general, marea majoritate se confrunta cu acneea in perioada adolescentei, aparuta cu o intensitate mai mare in zona tenului. Pe langa faptul ca sunt incomode, cosurile sunt si inestetice si iti creaza atat discomfort fizic cat si din punct de vedere al vietii sociale, inspecial cand esti tanar si pui foarte mare pretul pe aspectul tau fizic. Insa pentru a nu te mai simti stanjenit din aceasta cauza te asteptam la Salon Bonon penru un tratament antiacnee.

Citește mai mult

 

Acneea este  o afectiune a epidermei, ce rezulta in urma unei secretii masive a glandelor sebacee, ce duc la infundarea porilor. Acneea este rezultatul a mai multor factori precum sebum in exces, celule de piele moarta, inmultirea bacteriilor si desi nu este cauzata de infectii niciodata, acestea cu siguranta pot inrautati situatia.

Oricata grija vei avea de tenul tau, exista posibilitatea sa ai probleme cu acneea, si problemele hormonale avand un cuvant de spus in aceasta situatie. Insa, exista tratamente, iar la Salon Bonton ne vom ocupa indeaproape sa te bucuri de eficacitatea lor. Vino si profita de tratamentul aniacnee care sa iti lasa tenul curat, astfel incat sa nu te simti confortabil de fiecare data cand vei iesi din casa.

 

Restrânge

 

Pret:

Preț 140 RON
(TVA inclus)

 

August 11, 2016

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.