Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Presoterapie / drenaj limfatic

Presoterapie / drenaj limfatic

Presoterapie

Presoterapia sau drenajul limfatic elimina toxinele din corp si restabileste buna circulatie sanguina, esentiala pentru functionalitatea organismului.

Aceasta terapie este o metoda de slabire asistata, care amelioreaza circulatia sanguina si limfatica a taliei, a bratelor si a picioarelor prin intermediul unui costum dotat cu niste camere care se umfla si dezumfla, determinand astfel efectuarea acelui masaj specific. Cand drenajul limfatic este efectuat, ganglionii limfatici se elibereaza, toxinele se elimina iar circulatia venoasa si cea limfatica incep a functiona in limitele normale.

Un tratament corporal complet de presoterapie implica circa 10 sedinte.  Pacientii sunt supusi unei miscari circulare care porneste de jos in sus, cu o presiune reglabila.

Avantajele presoterapiei:

  • trateaza celulita;
  • combat retentia de apa
  • trateaza problemele circulatorii

Desi aceasta procedura nu prezinta contraindicatii, ea nu este recomandata persoanelor claustrofobe sau femeilor insarcinate. Se recomanda evitarea presoterapiei in timpul menstruatiei, cand organismul este mult mai sensibil la stimulii exteriori.

Elimina toxinele din organism si reda corpului o circulatie sanguina optima, prin presoterapie!

Daruim frumusete!

Pret:

Presoterapie/drenaj limfatic 45 RON
(TVA inclus)
45 min

 


Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: