Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Peeling chimic

Peeling chimic

Peeling-ul chimic este o metoda inovatoare de intinerire faciala efectuata de medicul dermatolog, prin care se realizeaza in mod noninvaziv exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, pentru a indeparta celulele moarte si a stimula regenerarea celulara. Se poate realiza in mai multe grade de profunzime (superficial, mediu sau profund) si cu substante diferite, in functie de tipologia tenului tratat.

Ce trateaza peeling-ul chimic?
Acest tratament facial trateaza orice tip de ten si combate ridurile fine, petele cauzate de expunerea la soare sau urmele de acnee.  Aceasta interventie este recomandata dupa varsta de 30 ani, insa se poate face si mai devreme, daca exista cazuri severe de acnee sau pete faciale. In cazul persoanelor sub 18 ani este necesar acordul parintilor.

Ce tip de peeling chimic ti se potriveste?

Pentru tratarea imperfectiunilor tenului se poate alege unul din cele trei nivele de penetrare a epidermei: superficial, mediu sau profund.

Peeling-ul superficial este indicat pentru pielea sensibila, fiind cel mai bland tip de exfoliere, efectuat cu acizii diluati, alphahidroxici. Trateaza liniile fine, petele si cicatricile cauzate de acnee si de uscarea pielii. Solutia chimica se aplica pe fata si elimina straturile de piele deteriorate prin decojire. Vindecarea implica formarea unui nou strat de piele si este stimulata crearea de noi celule de colagen si elastina.

Peelingul mediu trateaza semnele mai profunde, precum cicatricile de la acnee sau petele cafenii si se realizeaza cu agenti proveniti din fructe. Pielea se descuameaza in mod vizibil si se regenereaza in circa 6 zile. Timp de 48 ore nu este indicata parasirea domiciliului. Rezultatele se mentin timp de un an, dupa care se recomanda un nou tratament.

Peeling-ul profund se realizeaza in cazul cicatricilor, ridurilor si leziunilor din profunzimea pielii, care implica o regenerare integrala. Se patrunde in straturile profunde si se realizeaza doar in sali chirurgicale, fiind necesara o anestezie locala.

Ce contraindicatii exista?

  •  alergii  la substanţele chimice folosite
  • alergii specifice la anestezic, in cazul peeling-ului profund
  •  insuficienţă renală/hepatică
  • boli sistemice decompensate
  • perioada sarcinii

Te asteptam la Bonton Beauty Center pentru o consultatie gratuita in ceea ce priveste tipul tau de ten si ce tratament facial ti se potriveste!

Daruim frumusete!

Pret:

Peeling chimic 225 RON
(TVA inclus)

 


Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: