Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masajul Prenatal

Masajul Prenatal

Fiecare mamica sau femeie insarcinata stie ce a insemnat sau inseamna perioada sarcinii. Intreg organismul ti se schimba si experimentezi noi stari si modificari ale organismului si nu ne referim doar la kilogramele acumulate. Ca viitoare mamica te vei confrunta cu stari constante de somnoleta, te vei simti obosita, picioarele ti se vor umfla si vei avea dureri de cap, de spate si de picioare.

Fiecare mamica sau femeie insarcinata stie ce a insemnat sau inseamna perioada sarcinii. Intreg organismul ti se schimba si experimentezi noi stari si modificari ale organismului si nu ne referim doar la kilogramele acumulate. Ca viitoare mamica te vei confrunta cu stari constante de somnoleta, te vei simti obosita, picioarele ti se vor umfla si vei avea dureri de cap, de spate si de picioare. In astfel de situatii un masaj prenatal este solutia perfecta pentru ameliorarea numeroaselor stari de discomfort pe care le vei resimti. Terapia prin masaj reprezinta un mod sanatos de reducere a stresului si de atingere a starii de bine in timpul sarcinii. Masajul amelioreaza durerile de spate, crampele musculare, dureri de cap, stimuleaza circulatia sanguina, imbunatateste calitatea somnului si poate fi de un real ajutor in ameliorarea anxietatii cauzate de modificarile de ordin hormonal. Viitoare mamici, va asteptam cu drag la Bonton Beauty Center, pentru a profita de o terapie care sa va ajute la eliminarea starii de incordare, sa va calmeze durerile si sa va amelioreze starile pe care sarcina vi le provoaca. Se spune ca cel mic sau cea mica din burtica simte absolute toate starile pe care mamica le are. Cu cat aceasta este mai odihnita si mai relaxata si copilul este mai cuminte. Pentru mamicile care intampina astfel de stari de discomfort avem la dispozitia lor un terapeut specializat in masaj prenatal, care intr-o sedinta de doar 60 minute ii va oferi relaxarea de care au nevoie.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: