Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masajul Picioarelor (Reflexoterapie)

Masajul Picioarelor (Reflexoterapie)

Reflexoterapia este metoda ce are ca efect stimularea si imbunatatirea unor functii in special prin folosirea talpilor picioarelor. Talpile sunt acele zone in care se proiecteaza toate organelle din corpul uman. S-a demonstrat ca pe talpa dreapta a piciorului sunt proiectate organele situate in partea stanga a corpului, iar pe talpa stanga cele situate in partea dreapta ale acestuia. Restul de organe sunt proiectate la fel pe ambele talpi.

Prin masajul picioarelor (reflexoterapie) pacientul se va elibera complet de stresul acumulat, ii va fi stimulat drenajul limfatic si vindecarea fizica, i se va imbunatati circulatia si va scapa de senzatia de picioare obosite. In general, daca exista afectiuni minore, organismul se poate recupera fara a fi nevoie de vreun tratament, corpul detinand fortele necesare pentru vindecare, forte ce pot fi stimulate cu ajutorul reflexoterapiei. Daca nu ati incercat pana acum aceasta tehnica acum este momentu potrivit pentru a o face. Va asteptam la Bonton Beauty Center pentru a urma un tratament relaxant si de stimulare, care se concentreaza pe partea superioara si cea inferioara a picioarelor. Tratamentul este realizat de catre un terapeut calificat Thai care prin utilizarea miscarilor line si presopunctura va detecta eventualele dezechilibre din organismul dumneavoastra. Un tratament proprice se recomanda a avea 60 minute. Puteti opta pentru un simplu masaj la picioare sau pentru un masaj thailandez terapeutic. In functie de ceea ce veti allege, noi suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi rezultatele dorite.

 

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: