Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masajul Capilar

Masajul Capilar

Masajul capilar este o tehnica excelenta, cu o multime de beneficii si totodata relaxanta. Este perfect pentru stimularea circulatiei sangelui, pentru regenerarea parului si cresterea foliculilor de par. Prin masaj, scalpul pacientului este oxigenat, acest lucru fiind benefic in reducerea anxietatii si pentru relaxare.

In doar 30 minute de masaj capilar veti capata o stare de bine, de relaxare, veti observa ca ati scapat de durerile de cap si nici nu veti mai resimti starea de stres. Nu doar scalpul este cel care beneficiaza de rezultatele masajului ci si muschii gatului si ai capului care se relaxeaza, se elibereaza de toate toxinele, prevenind astfel aparitia durerilor. Daca te confrunti cu stari de insomnie, afla ca si acestea pot fi pot fi reduse cu ajutorul realizarii masajului capilar regulat. Astfel vei putea adormi mai ușor, te vei simti mult mai relaxat si vei avea o stare de bine pentru restul intregii zile. Te asteptam la Bonton Beauty Center pentru a-ti limpezi mintea si pentru a te relaxa cu ajutorul unui masaj realizat de catre specialisti nostri. Daca lucrezi foarte mult cu calculatorul sau doar pierzi ore considerabile in fata lui, atunci masajul te va ajuta si in acest caz. Acesta reduce oboseala ochilor si creste puterea de concentrare. De asemenea, o singura sedinta poate fi un adevarat calmant pentru durerile musculare superioare ale corpului. Va asteptam cu drag pentru a beneficia de efectele benefice ale acestui tip de masaj.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: