Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj Thailandez

Masaj Thailandez

Masaj thailandez la Salon Bonton in Bucuresti

Te confrunti cu dureri de spate sau de gat si ai nevoie de un tratament care sa te scape de acele dureri inconfortabile? Sau te simti slabita si cu dureri in tot corpul? Atunci ai nevoie cu siguranta de un masaj thailandez. Este foarte cunoscut faptul ca masajul este benefic pentru foarte multe afectiuni si daca este realizat corespunzator poate reprezenta un tratament foarte eficace.

Masajul thailandez este potrivit in tratarea durerilor persistente, tonifica muschii obositi si totodata restaureaza si balanseaza nivelul energiei din intregul corp. Pe langa faptul ca acest tip de masaj este reconfortant, este si benefic pentru eliberarea tensiunii musculare si penru eliminarea toxinelor din intreg organismul. Doar la Bonton Beauty Center in Bucuresti puteti beneficia de terapeuti profesionisti care vor identifica problema cu care va confruntati si care sunt specializati in realizarea masajului corespunzator fiecarui tip de afectiune. Acest tip de masaj este realizat folosind miscari de compresie musculara si presopunctura, prin miscari lente de catre un terapeut thailandez profesionist. Chiar si durerile cauzate de leziuni din trecut pot fi tratate cu ajutorul masajului. Pentru ca tratamentul sa aiba efect asupra unei anumite zone se recomanda a se efectua un tratament de 60 minute pe zona respectiva, iar in cazul in care se opteaza pentru un tratament pentru intreg corpul se recomanda a se efectua un tratament cu o durata de 2 ore.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: