Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj Suedez – Nuab Sabui (Relaxant)

Masaj Suedez – Nuab Sabui (Relaxant)

Masajul suedez este un tratament complet de masaj thailandez cunoscut si sub denumirea de masaj somatic, fiind considerat a fi una dintre cele mai vechi terapii. Tehnica de masaj suedez – Nuab Sabui consta in prelucrarea metodica a partilor moi ale organismului in scop curativ, facilitand muschii obositi sau alte dureri de muschi.

Aceasta tehnica are un efect benefic in relaxarea profunda atat a corpului cat si a mintii, crescand nivelul de energie. La Bonton Beauty Center va puteti lasa, la propriu, pe mainile terapeutilor nostri pentru a beneficia de un masaj classic suedez. Nu exista limita de varsta pentru a va rasfata sau trata cu un astfel de masaj. Indiferent ca va confruntati cu dureri musculare sau alt tip de dureri, puteti apela cu increderea la noi. In urma unei sedinte de 60 minute veti observa efectele benefice pe care acest masajul le are asupra sanatatii dumneavoastra, asupra conditie fizice precum pentru intreg aspectul corpului dumneavoastra. Tehnica de masaj clasic suedez presupune o serie de miscari usoare si cu intensitate medie, miscari ce isi propun sa trezeasca sistemul natural de vindecare al corpului. In functie de ceea ce necesitati puteti alege un masaj simplu pentru o anumita zona a corpului sau puteti opta pentru un mix de tratamente precum masaj suedez care s aincluda si un masaj capilar.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: