Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj Sportiv

Masaj Sportiv

Asa cum ii spune si denumirea, masajul sportiv a fost creat pentru a-i ajuta pe sportivii de performanta sa se recupereze dupe evenimente la care au participat, sa ii ajute sa faca fata antrenamentelor si desigur sa aiba un organism care sa fie perfect functionabil. Sportivii depun efort fizic in mod regulat ceea ce determina tensiune in zona musculaturii si a structurilor adiacente.

Citește mai mult

Tendoanele si ligamentele intraarticulare sunt afectate de catre efortul depus de acestia, astfel incat ei necesita de masaj sportiv, fie ca este realizat in timpul antrenamentelor sau al competitiilor sportive. Acest tip de masaj poate fi unul de relaxare a muschilor suprasolicitati sau de tonifiere a unei musculaturi mai putin antrenate. La Bonton Beauty Center, masajul va fi efectuat de un terapeut profesionist care cunoaste in totalitate procedeele de masaj importante in perfectionarea fizica a sportivului si pentru tratarea diferitelor leziuni dobandite in urma accidentelor sportive. Masajul sportiv nu este destinat doar sportivilor de performanta ci este bun si pentru persoanele cu leziuni, ce se confrunta cu dureri cronice sau mobilitate limitata. Masajul sportiv ofera mari beneficii precum o mai mare rezistenta atletica, reduce sansele de survenire a unor eventuale rani in urma efortului depus, reduce tensiunea musculara, amelioreaza durerile si imbunatateste flexibilitatea. Oricarui sportiv i se recomanda sa opteze pentru un astfel de masaj in vederea intretinerii si pentru a ii reda starea de bine necesara functionarii in termini optimi.

 

 

Restrânge

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.