Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj Shiatsu

Masaj Shiatsu

Usor de dedus inca din denumirea lui, acest tip de masaj este un stil de masaj provenit din Japonia. In japoneza cuvantul “Shiatsu“ inseamna “presiunea degetelor”, de aici si denumirea acestui tip de masaj ce foloseste degetele si palmele pentru a aplica presiune pe anumite parti ale corpului pentru a debloca si reechilibra aceste traseele energetice prin eliminarea punctelor de blocaj.

Tehnica de masaj Shiatsu este un fel de acupunctura fara ace folosita in scopul de a corecta dezechilibrele organismului si de  a mentine sanatatea prin utilizarea de tehnici de masaj oriental combinate cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina moderna. Va asteptam la Bonton Beauty Center pentru un tratament care confera vitalitate, va scapa de stres, un masaj cu efect tonifiant, analgezic, care totodata imbunatateste functionarea sistemului circulator si regleaza activitatea sistemului nervos. Fie ca suferiti de diverse afectiuni sau doar va doriti un masaj relaxant atunci acesta este tipul de masaj perfect pentru dumneavoastra. Are efect analgezic fiind benefic in calmarea afectiunilor precum durerile de spate, de umeri sau gat, probleme circulatorii sau chiar dureri menstruale; precum si un efect relaxant fiind de un real ajutor in combaterea stresului, a oboselii sau a starilor de anxietate. Masajul Shiatsu este perfect pentru eliminarea toxinelor din organism, astfel incat o sedinta de minim 60 minute o sa va puna pe picioare si o sa va redea puterea de a continua ziua plina de energie. 

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: