Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj pentru cupluri

Masaj pentru cupluri

Orice cuplu trebuie sa petreaca cat mai mult timp impreuna si sa aiba parte de experiente dintre cele mai inedite. Si ce poate fi mai senzual si mai relaxant decat un masaj pentru cupluri? Masajul este cea mai relaxanta experienta de care poate avea parte orice persoana la sfarsitul unei saptamani obositoare si pline de stresul activitatilor cotidiene.

Citește mai mult

Vino la Bonton Beauty Center alaturi de perechea ta pentru a fi rasfatati cu un masaj cu uleiuri aromatice, realizate de catre 2 terapeuti asiatici in spatiul special amenajat masajelor pentru cupluri. Veti pasi intr-un decor plin de romantism, realizat pentru ca dumneavoastra si perechea dumneavoastra sa aveti parte de momentele de relaxare dorite. Terapia de cuplu presupune un masaj de minim 60 minute, timp in care veti fi rasfatati cu diverse arome exotice care va vor relaxa nu doar trupul ci si mintea. Masajul pentru cupluri nu are doar efect relaxant ci si unul terapeutic. Este, in acelasi timp, benefic in atenuarea durerilor musculare, a tensiunii si un bun remediu impotriva stresului. Obligatiile cotidiene va lasa putin timp liber pentru dumneavoastra, de aceea va recomandam sa profitati de aceasta ocazie de a petrece timp doar dumneavoastra alaturi de partenerul de viata, intr-un cadru relaxant, care sa va faca sa uitati de grijile zilnice. Fiecare dintre noi avem nevoie de momentul nostru de relaxare, iar aceasta este ocazia perfecta pentru a o face. Va asteptam alaturi de perechea dumneavoastra sa va bucurati de momente relaxante in doi.  Va garantam ca la finalul terapiei va veti simti plini de energie si de forte noi pentru a incepe o noua saptamana in forta.

 

 

Restrânge

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: