Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj la “Patru Maini”

Masaj la “Patru Maini”

Masajul la “Patru Maini” este un tratament corporal realizat de catre 2 maseuri profesionisti care impreuna vor lucra partea superioara si partea inferioasa a corpului dumneavoastra. “Masaj la 4 maini” este un tratament ce foloseste presopunctura in vederea ameliorarii durerilor musculare si a oboselii.

Sincronizarea terapeutilor este foarte importanta in acest tratament deoarece ei trebuie sa isi coordoneze miscarile in asa fel incat intregul corp sa fie stimulat. Miscarile folosite trebuie sa fie line si potrivita ca si intensitate pentru ca rezultatul sa fie unul de efect. Puteti beneficia de acest tratament la Bonton Beauty Center pentru a va relaxa complet mintea si corpul. Unui dintre terapeuti va lucra pe partea superioara in timp ce al doilea se va ocupa de partea inferioara a corpului, astfel incat mintea sa interacioneze cu corpul. Aceasta tehnica are ca scop detasarea creierului, care prin miscarile simultane ale celor 4 maini, neputand sa le urmareasca pe toate in acelasi timp, se va detasa complet. De aceea acest masaj este unul foarte relaxant si totodata revitalizant. Vreti sa scapati de toxinele din corp, de starea de oboseala sis a va simtiti mai energici ca niciodata? Atunci nu mai stati pe ganduri si veniti sa profitati de rezultatele magice ale acestui masaj. Va garantam ca nu veti fi dezamagiti, iar dupa 60 minute de masaj, rezultatele vor fi intocmai asteptarilor dumneavoastra.

 

 

 

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: