Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj facial cu piatra jad

Masaj facial cu piatra jad

Masajul facial cu piatra jad combina manevrele specifice masajului indian cu rolul binefacator al pietrelor de jad si ajuta la intarzierea procesului de imbatranire a pielii, prin prevenirea ridarii ei. Musculatura faciala se tonifiaza, iar pielea devine elastica, luminoasa si catifelata.

Cum actioneaza masajul facial cu piatra jad?

Pe parcursul vietii muschii fetei se schimba, in functie de starea noastra psihica, de factorii nocivi din mediu si de varsta. Utilizarea cosmeticelor nu este suficienta pentru a le mentine aspectul tanar si sanatos, de aceea este indicat sa apelezi la masajul facial. Se efectueaza la orice varsta, atat persoanelor tinere care doresc un plus de stralucire a chipului, cat si clientilor maturi, care urmaresc atat relaxarea, cat si diminuarea ridurilor faciale. Specialistul maseaza fata cu piatra de jad prin miscari blande si diversificate, parcurgand toti muschii faciali. Jadul are proprietatea de a transmite liniste si pace interioara, neutralizand energiile negative.

Beneficiile masajului cu piatra jad:

  • tonifierea musculaturii faciale
  • stimularea regenerarii pielii
  • cresterea elasticitatii si catifelarii pielii
  • sporirea hidratarii epidermei
  •  eliminarea incordarii
  • intinerirea pielii
  • echilibru emotional

Obtine un chip tanar, relaxat si frumos prin masajul cu piatra de jad efectuat de balneofiziokinetoterapeutul Bonton Beauty Center!

Daruim frumusete!

Pret:

Masaj facial cu piatra jad 30 RON
(TVA inclus)
20 min

 

 


Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: