Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402 | Fix: 0213 486 006
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj cu Ventuze

Masaj cu Ventuze

Probabil ca fiecare dintre dumneavoastra a vazut reclame la televizor sau pe internet care expuneau tehnica de masaj cu ventuze, scotand in evidenta beneficiile pe care aceasta le are. Si intradevar, acestea sunt foarte benefice in tratarea diverselor boli precum raceala, guturai sau gripa, oboseala, surmenaj, astm bronsic, pneumonie, circulatie periferica deficitara sau tensiune musculara.

Citește mai mult

Ventuzele sunt acele recipiente din sticla ce au forma unor pahare bombate ce se aplica in zona spatelui, insa niciodata in dreptul inimii. O sedinta cu ventuze tine circa 10 – 15 minute si presupune aplicarea ventuzei pe spate dupa ce in prealabil s-a aplicat la gura acesteia o flacara penru a consuma oxigenul din recipient. Inainte de aplicarea ventuzelor, se va masa usor cu o pelicula fina de ulei aromatic. Ventuzele terapeutice au beneficii stimulente asupra sistemului nervos, au efect detoxifiant, decongestionant, tonic si imunitar. Desi este foarte benefica pentru o serie de afectiuni, terapia cu ventuze nu le este indicata femeilor insarcinate, persoanelor ce sufera de afectiuni cardiace sau care se confrunta cu dermatite, dermatoze, hiperexcitabilitate nervoasa, fragilitate capilara sau alcoolism. Va asteptam la Bonton Beauty Center pentru a incerca terapia cu ventuze sau pentru a repeta aceasta experienta daca ati incercat-o deja. Se recomanda ca o sedinta sa dureze minim 60 minute, insa dupa va garantam ca rezultatele vor fi conform asteptarilor. Nu mai asteptati si programati-va acum!

 

 

Restrânge

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.