Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj cu Pietre Calde

Masaj cu Pietre Calde

Cu siguranta, majoritatea dintre dumneavoastra ati auzit de masajul cu pietre calde care este destul de cunoscut de-a lungul timpului pentru efectele benefice pe care le au mai ales pentru persoanele care se confrunta cu dureri de spate. Ca acest tip de  masaj cu pietre calde sa isi faca efectul este destul de importanta si tehnica in care este realizat acesta.

Terapeutul va efectua un masaj ferm de-a lungul muschilor mainilor, picioarelor si corpului, intreg masajul fiind realizat cu ajutorul pietrelor calde precum si a uleiurilor esentiale. Masajul nu este benefic doar pentru persoanele care se confrunta cu dureri de spate, ci si pentru cei care au probleme se sanatate precum insomnii, anxietate, artrita, sunt stresati sau au probleme cu circulatia. La Bonton Beauty Center poti beneficia de acest masaj relaxant, care te va scapa atat de dureri, de stres, precum si in eliberarea toxinelor din intregul organism. In cazul in care va intrebati care este procedura aflati ca aceasta este una foarte simpla. Toata munca o fac pietrele incalzite. Tehnica acestui masaj consta in aplicarea pietrelor incalzite direct pe pielea clientului sau sub ceaceaful pe care sta acesta. Caldura degajata de pietrele utilizate este cea care faciliteaza vindecarea si relaxarea corpului. Cu un tratament de doar 90 minute va puteti lauda cu un corp relaxat, eliberat de toxine si fara dureri. Lasati-va rasfatati prin acest minunat masaj care va va schimba complet starea de spirit.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: