Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj cu bete de bambus

Masaj cu bete de bambus

Majoritatea doamnelor se lupta cu probleme precum celulita sau vergeturile. Fie ca au slabit brusc sau au acumulat cateva kilograme in plus, acel aspect inestetic de “coaja de portocala” sau acele dungi rosiatice se incapataneaza sa apara pe corpul noastru.

Dar ce ati spune daca v-as zice ca la Bonton Beauty Center puteti scapa de acestea cu ajutorul betelor de bambus care sunt atat de cunoscute in cultura asiatica? Si pe langa reducerea celulitei, veti trai si momente magice de relaxare datorta tehnicii cu caracteristici de bio-stimulare? Insa ce presupune un masaj cu bête de bambus? Primul pas in realizarea unei astfel de tehnici il reprezinta exfolierea corpului. Aceasta este indicata pentru astfel de masaje. Se vor folosi bête de diverse dimensiuni pe care terapeutul le va rula pe corp pentru a indeparta senzatia de tensiune. Tehnica este una importanta si doar un terapeut specializat o poate realiza corespunzator. Betele trebuie rulate cu miscari de rotatie repetitive, realizate din incheietura mainii, total diferit de restul tipurilor de masaj. Puteti opta pentru acest masaj nu doar daca doriti sa diminuati aspectul de celulita. Masajul cu bête de bambus inlatra depunerile minerale suplimentare, intensifica circulatia sanguina, netezeste si uniformizeaza stratul de sub piele, clientul beneficiind de o dezintoxicare masiva a organismului sau. O sedinta de 90 minute este perfecta pentru a va simti relaxat.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: