Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Masaj Balinez

Masaj Balinez

Cine nu si-ar dori sa petreaca cel putin o saptamana in Indonezia si sa se bucure de frumusetile vestitei statiuni exotice Bali? Cati dintre noi nu am auzit de terapia de masaj balinez si ne-am dorit ca macar o data sa incercam minunile ei? Aceasta terapie este una din cele mai vechi tehnici de masaj traditionale ale Indoneziei.

Daca te confrunti cu anxietate, depresie sau daca nu poti dormi atunci ai nevoie de un masaj balinez. Acest tip de masaj este foarte cunoscut pentru calmarea mintii umane, ca un remediu impotriva insomniei si de asemenea ca un tratament eficace impotriva depresiei. In zilele noastre suntem des pusi in situatii stresante, iar un masaj este tot ceea ce ne-ar trebui la sfarsitul unei zile. La Bonton Beauty Center va puteti elibera de stres prin optarea pentru un masaj balinez care totodata va poate ajuta si la reducerea durerilor musculare. Aceasta tehnica este foarte cunoscuta pentru beneficiile sale datorita mixului de practici din medicina alternative pe care le foloseste. Se folosesc tehnici precum rularea pielii, presopunctura, framantarea si stimularea punctelor de presiune, reflexologia si aromoterapia. De asemenea, la un astfel de masaj se folosesc uleiuri calde si aromate pentru un efect calmant si de relaxare profunda. Pentru un efect cat mai benefic asupra organismului dumnevaoastra se recomanda ca masajul sa dureze intre 90 si 120 minute.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: