Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

HIFU

HIFU

Ce este tehnologia HIFU?

Тehnologia HIFU reprezinta o alternativa sigura si nedureroasa a lifting-ului chirurgical facial. HIFU este un tratament noninvaziv, fara efecte secundare, care utilizeaza undele ultrasunetului focusate de intensitate mare asupra straturilor profunde ale pielii cu rezultate remarcabile de lifting. HIFU reprezinta ultrasunete de mare intensitate focusate si este o metoda de reducere a ridurilor, al carei efect dureaza pana la doi ani. Aplicatii aditionale includ liftingul fetei si sprancenei, strangerea tesutului conjunctiv si tratamentul celulitei. Undele de ultrasunete puternic concentrate patrund adanc in piele si stimuleaza productia de colagen si elastina. Se pot trata fruntea, zona gatului si a decolteului, zona din jurul ochilor (riduri, lifting al sprancenelor), santuri nazogeniene, zona periorala (comisurile buzelor), precum si ovalul fetei (refacerea conturului ferm al fetei).

 

Cum functioneaza?

Tehnologia HIFU realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor focusate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea si cresterea cantitatii de colagen natural prin caldura degajata la nivelul acestor structuri celulare. Impulsurile generate incalzesc selectiv zona interesata provocand termocoagularea la nivelul sistemului musculoaponeurotic superficial. Se produce contractia imediata a fibrelor de colagen in diferite straturi ale pielii, cu o retractie ulterioara a lor si stimularea sintezei de colagen nou. Rezultatele sunt rapide si vizibile chiar dupa sedinta de tratament. Procesul de formare a unei noi matrici de colagen dureaza 3-4 luni. Ca urmare apare un efect de lifting natural cu mentinere timp de 1-1,5 ani.

 

Avantajele HIFU

 • Tehnologie non-invaziva si sigura prin care se obtine efectul de lifting al zonelor tratate prin intermediul ultrasunetelor care activeaza procesul natural de regenerare;
 • Permite tratarea laxitatii cutanate si a lipsei de fermitate a pielii;
 • Posibilitatea de a ajusta parametrii de lucru, ij vederea unui tratament individualizat;
 • Alternativa la liftingul chirurgical, non-invaziva, nedureroasa.

 

Avantaje:

 • Reducerea ridurilor;
 • Lifting pliuri nazolabiale;
 • Corectarea formei fetei;
 • Reducerea barbiei;
 • Lifting obraji;
 • Lifting sprancene;
 • Lifting al liniilor de incruntare si frunte;
 • Reducerea sacului lacrimal;
 • Lifting facial non-chirurgical;
 • Intinderea pielii decolteului;
 • Tratamentul de netezire a pielii dupa liposuctie.

 

Compatibilitatea lifting-ului HIFU cu alte proceduri

Procedura de lifing HIFU e compatibila cu toate celelalte proceduri cosmetologice, precum corectia ridurilor cu filleri, injectari cu botulinotoxina , intinerire cu laser, peeling-uri chimice, terapie cu microcurenti etc, doar, ca vor fi selectate de specialist cu intervalul necesar. Aceste proceduri sporesc neocolageneza si sunt complementare lifting-ului HIFU.

 

Cat dureaza un tratament HIFU?

Un singur tratament dureaza intre 30 de minute si 2,5 ore, in functie de zona care trebuie tratata. Se recomanda 1 sedinta cu interval de 6-12 luni.

 

Cand se vad rezultatele tratatmentului?

Procesul de lifting si cel de rujuvenare incepe imediat dup ace a avut loc sedinta, insa va fi vizibil in urmatoarele saptamani. 20% din rezultate pot fi observate imediat dupa tratament. 3-6 luni mai tarziu, este vizibil rezultatul final.

 

Cate tratamente sunt necesare?

In general, rezultate excelente pot fi obtinute dupa doar un tratament HIFU. Un tratament suplimentar poate fi efectuat nu mai devreme de 8-12 luni dupa primul. Pentru a promova cresterea si regenerarea colagenului, am recomandat utilizarea cosmeticelor speciale. Va sfatuim cu placere in privinta produselor potrivite.

 

Contraindicatii:

 • Implanturi metalice in zona de tratament
 • Stimulatoare cardiace
 • Tulburari de coagulare a sangelui
 • Injectii cu silicon in zona de tratament

 

Efecte secundare:

Dupa tratament, puteti relua imediat activitatile normale, deoarece straturile superioare ale pielii nu sunt deteriorate de ultrasunetele cu intensitate ridicata. In unele cazuri, poate aparea o usoara roseata sau inflamatie, care va scadea rapid. Este posibil sa existe si o usoara sensibilitate la atingere si o usoara senzatie de furnicaturi, care poate persista timp de cateva saptamani. In cazuri foarte rare, poate sa apara echimoze si amorteala locala temporara. Aceste efecte secundare dispar dupa cateva zile.

 

Pret:

Preț 600 RON
1 sedinta /1 zona
October 15, 2018

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: