Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Aromoterapie (Revigorant)

Aromoterapie (Revigorant)

Aromaterapia consta in terapia cu uleiuri esentiale ce isi propune sa echilibreze sanatatea trupului prin utilizarea esentelor aromatice extrase din plante. Aceasta terapie nu este una noua. Uleiurile au fost folosite pentru proprietatile lor vindicative inca din cele mai vechi timpuri insa abia mai tarziu au inceput sa fie folosite uleiuri esentiale distilate in tratarea diferitelor boli.

Prin aromaterapie nu se trateaza o anumita boala din corp ci corpul in sine este ajutat sa isi regaseasca propria lui putere de regenerare si de imbunatatire a sistemului imunitar la diferite boli. Aceasta este deci o metoda alternativa de tratament care are scopul de a mentine si intretine starea generala de sanatate a organismului nostru, energizeaza si relaxeaza totodata organismul fiind foarte potrivita pentru eliminarea stresului de zi cu zi. Te asteptam la Bonton Beauty Center pentru a beneficia de un masaj realizat cu unele dintre cele mai bune uleiuri esentiale thailandeze precum uleiul de jojoba, uleiul de masline, uleiul de nuca de cocos, care ajuta la purificarea si hidratarea pielii, lasandu-ti un sentiment de relaxare, armonie. In functie de tipul de masaj de care necesitati puteti opta pentru sedinte de 30 minute cu actiune pentru o zona si afectiune anume precum dureri de spate sau dureri musculare; sau puteti opta pentru tratamentul complet benefic intregului corp, tratament ce va dura 60 minute. Te asteptam sa te rasfeti prin minunatele arome ale uleiurilor esentiale.

 

Pret:

Preț 85 RON
sedinta/50 minute
(TVA inclus)
April 21, 2017

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: