Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402 | Fix: 0213 486 006
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratamentul pentru conturul ochilor de la Bruno Vassari – soluția optimă pentru combaterea ridurilor

Tratamentul pentru conturul ochilor de la Bruno Vassari – soluția optimă pentru combaterea ridurilor

Oboseala cronica este considerata una dintre bolile fundamentale ale secolului al XXI-lea. Viteza care planeaza asupra societatii contemporane are repercusiuni evidente asupra individului, starea de oboseala regasindu-se intre cele mai vizibile efecte. Stim cu totii ca primul semn al oboselii indelungate rezida in cearcanele de sub ochi, acestea daunand aspectului intregii fete. Mai mult decat atat, cearcanele sunt mult mai accentuate vara. Prin urmare, pentru a redobandi acel aspect sanatos al fetei este necesar sa efectuam un tratament profesional in mod periodic. Salonul de infrumusetare Bonton Beauty & Medical Center va ofera solutia ideala: tratamentul cu produse profesionale Bruno Vassari.

Tratamentul pentru conturul ochilor este cea mai lucrativa solutie in demersul combaterii aspectului obosit al ochilor. Efectuat cu produse profesionale de inalta calitate, Bruno Vassari, acest tratament contribuie intr-o maniera vitala la obtinerea unei priviri de-a dreptul luminoase, care va lua ochii oricarei persoane.

Un aspect demn de mentionat il constituie faptul ca tratamentul pentru conturul ochilor este realizat cu faimosul produs profesional ,,Eye Contour Treatment” de la Bruno Vassari. Acest produs are o multitudine de efecte benefice, precum atenuarea ridurilor fine din jurul ochilor, hidratarea pielii si stimularea procesului de regenerare a celulelor fetei, fapt ce garanteaza  aspect reimprospatat al privirii.

In cazul in care aveti ochii sensibili, nu trebuie sa va faceti nicio problema. Tratamentul este efectuat de specialisti in domeniul infrumusetarii, iar calitatea produsului Bruno Vassari elimina orice risc de infectie. Rezultatele tratamentului pentru conturul ochilor este vizibil imediat. Pe langa faptul ca pielea dumneavoastra va fi mult mai sanatoasa, sentimentul pe care il veti avea uitandu-va in oglinda este nepretuit. Salonul Bonton Beauty & Medical Center daruieste cu drag frumusete in toate formele ei.

Asadar, daca va doriti o schimbare de-a dreptul remarcabila in ceea ce priveste aspectul ochilor dumneavoastra si doriti sa ascundeti efectele negative ale oboselii cu care probabil va confruntati, tratamentul pentru conturul ochilor realizat cu produse profesionale Bruno Vassari este fara doar si poate cea mai buna si sigura solutie.

 

5 Comments

 1. ionescu m 1 year ago

  tratamentul se poate face si la barbati.

 2. ionescu m 1 year ago

  am inteles ca se poate face si la barbati este ok.

 3. ionescu m 1 year ago

  un tuns la frizeria salon bonton mertta.

 4. ionescu m 1 year ago

  tratamentul microblaginul este un tratament util.

 5. mirela samy 1 year ago

  pentru ca o femeie sa arate bine merita sa faceti un asemenea tratament.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.