Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament cu Botox

Tratament cu Botox

Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat.

Botox-ul cosmetic este toxina botulinica tip A si reprezinta o proteina produsa de bacteria Clostridium botulinum. Este purificata si moderata ca sa poata fi folosit in siguranta in procedurile de infrumusetarea. Toxina Botulinica tip A, este folosita in scopuri terapeutice de peste 20 de ani pentru tratamentul strabismului, torticolisului, spasmului facial si blefarospasmului.
Ulterior Toxina Botulinica a fost folosita in tratamentul cosmetic al ridurilor faciale de expresie, sub denumirea de Botox in SUA, iar in Europa sub denumirea de Dysport.

Cand se injecteaza intr-o anumita arie Botox blocheaza in mod reversibil transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie. Astfel musculatura interesata nu se mai contracta si se relaxeaza determinand intinderea tegumentului supradiacent, ca rezultat pielea ramine intinsa si neridata in timp ce musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitind ca persoana sa ramina cu o expresie faciala neafectata. Deasemenea pielea va capata o culoare mai aprinsa si mai luminoasa ca urmare a vasodilatatiei locale cu o oxigenare bogata a tegumentului.

Injectiile cu Botox reprezinta un tratament cosmetic pentru tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde si se foloseste in general la etajul superior al fetei. Zonele ce pot fi tratate sunt ridurile transverse a fruntii (muschiul frontal), ridurile de la coltul ochiului care formeaza asa numita laba gastii (muschiul orbicular), riduri verticale si orizontale dintre sprancene si la radacina nasului (muschiul procerus si muschiul corrugato).

Tratamentul cu injectii Botox oferit de specialistii salonului Bonton Beauty & Medical Center este o procedura simpla si sigura. Botox-ul se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de aria tratata sunt necesare intre 4 – 10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza cantitate mica de toxina botulinica, durerea este minora. Nu este necesara anestezia locala si nici internare, va puteti relua imediat activitatea. Puteti chiar sa conduceti masina.
Tratamentul cosmetic cu injectii Botox este foarte avantajos prin faptul ca nu exista nici o perioada de recuperare a pacientului ce a urmat tratamentul. Toata procedura dureaza 15 – 20 de minute.

Tratamentul cu injectii Botox este sigur daca este facut de un medic estetician experimentat, dar totusi foarte rar pot aparea si reactiile adverse care sunt temporare si pot fi durere si inrosirea zonei injectate, dureri de cap, simptome asemanatoare gripei, greata.

Bineinteles, doar o consultatie poate stabili daca sunteti candidata potrivita pentru acest tratament. Tratamentul ridurilor cu injectii Botox este o procedura cosmetica aproape perfecta, usor de realizat si care confera satisfactii incredibile pacientilor.

La salonul Bonton Beauty & Medical Center, oferim servicii de cea mai buna calitate, la un pret mic pentru toti cei interesati de acest tratament care este din ce in ce mai cautat in intreaga lume. Personalul nostru si medicii nostri specialisti va vor intalni asteptarile, atat in ceea ce priveste profesionalismul de care dau dovada, cat si in privinta calitatii serviciilor puse la dispozitie.

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: