Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402 | Fix: 0213 486 006
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Tratament Anti Acnee

Tratament Anti Acnee

Conform unui studiu derulat de un grup de specialiști in dermatologie, 1 din 4 persoane suferă pe parcursul vieții de acnee. Cei care au trecut prin asta, știu ca acneea este o boala care nu numai ca îți afectează intr-o maniera foarte agresiva tenul, ci contribuie in mod direct la diminuarea stimei de sine. Salonul Bonton Beauty & Medical Center va ofera acum un aliat deosebit de puternic in aceasta lupta care de multe ori pare interminabila: tratamentul antiacnee.

Realizat de către specislisti dermatologi, tratamentul antiacnee se constituie drept o șansa reala de a diminua intensitatea afecțiunii, având un rol foarte important in extirparea totala a acesteia. De asemenea, acest tratament contribuie și la eliminarea petelor și semnelor postacnee, care in unele cazuri sunt chiar mai deranjante decât acneea in sine.

Tratamentul este realizat cu produse de cea mai inalta calitate, testate dermatologic și noninvazive. Tratamentul antiacnee presupune mai multi pasi interconecati: initial, tenul este curățat cu o soluție bazica ce are rol in deschiderea porilor. Apoi, sunt aplicate o serie de creme special concepute pentru lupta antiacnee, urmând ca in final fata sa fie hidratata cu o crema individualizata în funcție de tipul tenului, care sa ii confere elasticitate si luminozitate.

Tratamentele antiacneice sunt cruciale in lupta contra acestei afecțiuni, însă nu trebuie nicidecum neglijate sfaturile medicului și medicația prescrisa de acesta. Pentru ca întotdeauna e mai bine sa previi decat sa tratezi, incercati sa aveti grija de tenul dumneavoastra in fiecare zi, curățandu-l cel puțin dimineața și seara.

Astfel, alege tratamentul care se potrivește tenului tău și fa un pas important către a scapă odată pentru totdeauna de acnee.

3 Comments

  1. sanda marcu 1 year ago

    tratamentul anti acnee face ca tenul tau sa arete bine si este util.

  2. dana hentea 1 year ago

    tratamentul antiacnee curata tenul si face extirparea total acestuia.

  3. maria nicula 12 months ago

    tratamentul antiacnee are un rol important in viata fiecaruia dintre noi

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Abonează-te la Newsletter și câștigă un masaj terapeutic de 30 de minute. Află ultimele noutăți cu privire la îngrijirea ta corporală.