Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Presoterapia / drenajul limfatic

Presoterapia / drenajul limfatic

Presoterapia sau drenajul limfatic este o terapie destul de simpla care se face cu ajutorul unui costum pneumatic, ce actioneaza asupra ganglionilor limfatici si a sistemului limfatic. Aceasta ajuta la detoxifierea organismului prin imbunatatirea circulatiei limfatice, la intarirea sistemului imunitar, la eliminarea retentiei hidrice, dar si la slabit. Presoterapia este o metoda relativ noua prin care se face drenaj limfatic.

La salonul Bonton Beauty & Medical Center, pentru realizarea presoterapiei se foloseste o tehnologie avansata, pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, dar si pentru a imbunatati numeroase probleme cum ar fi picioarele grele si umflate, retinerea apei, eliminarea toxinelor, fiind de asemenea o procedura antistres, relaxanta cu rezultate nemaipomenite in slabire.

Presoterapia consta in presarea anumitor zone ale corpului, spre exemplu gambe, abdomen, brate, prin intermediul unui echipament legat la o unitate de comanda. Echipamentul se prezinta sub forma unor cizme in cazul picioarelor sau sub forma unor mansoane in cazul bratelor. Cizmele si mansoanele contin un numar vast de camere de aer care care se umfla si se desumfla individual, de la extremitati catre corp.

Datorita efectului sau drentant, eliminarea surplusului de fluide extracelulare conduce la o scadere graduala a depozitelor de celulita, la normalizarea circulatiei si a metabolismului tesuturilor.

Efectul benefic al drenajului limfatic consta, de asemenea, si in imbunatatirea oxigenarii tesuturilor periferice si la detoxifierea generala a organismului. Tehnica aceasta este recomandata persoanelor care sunt afectate de celulita, retentie hidrica, microcirculatie venoasa ingreunata si picioare obosite. Aceasta este indicata, de asemenea, si in cazul persoanelor cu edeme limfatice de natura congenitala cat si postchirurgicala sau pot traumatice.

Presoterapia actioneaza si asupra aparatului muscular, inlaturand senzatia de febra musculara care apare in urma efectuarii unui intens program de exercitii fizice sau in perioadele de recuperare dupa anumite interventii chirurgicale.

Presoterapia mai este utilizata in tratarea celulitei, a flebitei, in fizioterapie, in actiuni de vindecare sau de cicatrizare a tesuturilor, relaxarea organismului.
Pentru rezultate mai bune in remodelare corporala, slabit radical in centrimetri si un drenaj limfatic corespunzator, presoterapia este de cele mai multe ori recomandata impreuna cu alte terapii anticelulita: electrostimulare, cavitatie, impachetari anticelulitice. Drenajul limfatic astfel realizat, impreuna cu celelalte terapii de remodelare corporala, contribuind la micsorarea in circumferinte, dar mai ales la eliminarea celuitei.

Aparatul accelerareaza circulatia venoasa si limfatica prin stimularea ganglionilor limfatici, obtinandu-se o reabsorbtie a fluidelor interstitiale pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin si drenarea acestora catre mecanismele organice de filtrare si totodata stimuleaza activitatea sistemului imunitar.

Avantajul presoterapiei este ca nu detine contraindicatii.  De exemplu, in cazul femeilor insarcinate, care nu pot folosi electrostimularea , nici Starvac este foarte indicata presoterapia, evitandu-se insa zona abdominala. In privinta precautiilor care trebuie luate in cazul altor metode inainte sau dupa urmarea acestora, in cazul tratamentului de fata nu este nevoie de asa ceva, deoarece este cea mai non-nociva metoda de slabit. Insa, este foarte important sa se tina cont de igiena.

La salonul Bonton Beauty & Medical Center oferim cele mai bune servicii in materie de presoterapie si nu numai, personalul nostru ridicandu-se la asteptarile celui mai pretentios client.

 

 

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: