Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Importanta tratamentelor faciale pentru tenul unei femei

Importanta tratamentelor faciale pentru tenul unei femei

Odata cu trecerea ireversibila a timpului, tenul unei femei este afectat in mod iremediabil, pielea pierzandu-si din elasticitate, fapt ce determina aparitia ridurilor. De asemenea, tenul femeilor este mult mai sensibil decat cel al barbatilor, drept pentru care praful zilnic si diversele bacterii din aer pot conduce la aparitia impuritatilor inestetice. Astfel, tenul trebuie ajutat, mai ales in perioada de tranzitie intre anotimpuri, cand factorii extranei se intensifica si stirbesc frumusetea naturala a pielii. De asemenea, machiajul zilnic are o contributie neprielnica asupra tenului, dar aceasta poate fi contracarata prin intermediul unor tratamente faciale periodice.

In primul rand, tratamentele faciale au rolul de a-ti curata complet tenul, conferindu-i, in acest fel, stralucire si un aspect placut. Exista zeci de tratamente faciale, pentru toate tipurile de ten si care au vaste beneficii. Cu toate acestea, inainte de a alege un tip de tratament facial, informeaza-te cu privire la tipul de ten pe care il ai, la  aparatele folosite si la tehnicile utilizate, in vederea maximizarii efectelor benefice asupra tenului tau. Mai mult decat atat, trebuie luat in considerare faptul ca exista anumite tratamente speciale, ce determina efecte instante si miraculoase.

Salonul nostru va pune la dispozitie cele mai inovative tratamente facile pentru a-ti redobandi frumusetea si stralucirea tenului, folosindu-se exclusiv produse de cea mai inalta calitate, marca Bruno Vassari. De la tratamentul de infrumusetare instanta, special pentru evenimente futuriste, pana la tratamente de inlaturare a acneei sau ce curatare faciala cu ultrasunete. De pilda, unul dintre cele mai lucrative tratamente faciale de pe piata, care aduce zambetul pe buzele tuturor clientelor, este reprezentat de microdermoabraziunea, tehnica prin care se efectueaza un peeling mecanic, exfoliind fara durere stratul superficial al epidermei, pentru o piele curata, sanatoasa si cu aspect intinerit. Pentru obtinerea de beneficii maxime, se recomanda efectuarea a cate o sedinta odata la 10 zile, timp de cel putin 4 saptamani. Printre efectele extraordinare rezultate in urma acestui tratament se numara estomparea petelor solare, de la batranete sau de la soare, diminuarea vizibila a ridurilor de expresie, dilatarea punctelor negre, luminarea intensiva a tenului etc.

Ei bine, tine seama de faptul ca tenul tau are nevoie de putin ajutor pentru ca trasaturile naturale sa-ti fie puse in valoare mai mult decat oricand. Culege frumusetea oferita de salonul nostru.

 

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: