Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Impachetarile la rece recomandate persoanelor cu probleme vasculare

Impachetarile la rece recomandate persoanelor cu probleme vasculare

Impachetarile la rece sunt tratamente recomandate in special persoanelor cu probleme vasculare, varice si in cazul celor cu fragilitate capilara, care nu pot incerca termocuvertura, un alt tratament oferit de salonul nostru.

Tratamentul acesta este recomandat, de asemenea, si celor care au probleme cardiace, diabet, chiar si femeilor insarcinate.

Impachetarile reci sunt tratamente ce implica tratamentul localizat cu creme, geluri si mixturi cosmetice cu efect racoros care actioneaza fara a necesita incalzirea zonei tinta. Aceste impachetari se bazeaza pe utilizarea unor benzi impregnate cu gel rece reminelarizat, producand reactii interne ce actioneaza activand metabolismul la nivelul celulelor adipoase. Ingredientele active realizeaza o compactare a tesuturilot practic imediata. La nivel de celule grase, reactia este de accelerare a arderii grasimilor, cu puternic efect contractant.

Impachetarile la rece sunt utilizate cu succes si la tratarea celulitei si a vergeturilor. Impachetarile reci sunt destinate in primul rand persoanelor cu probleme circulatorii, care nu pot beneficia de efectele tratamentelor cu impachetari calde.

Impachetarile la rece ofera o serie de avantaje persoanelor care le urmeaza, deoarece acestea trateaza celulita si vergeturile prin arderea localizata a grasimilor, pot fi aplicate si persoanelor cu probleme circulatorii, nu implica disconfort, sunt relaxante, iar efectul este rapid si vizibil dupa doar 45 de minute, pret avantajos si rezultate pe masura asteptarilor, elimina toxinele si apa din tesuturi, reda catifelare si elasticitate pielii si tonifiaza epiderma.

Acest tip de tratament este recomandat persoanelor care vor sa scape de celulita si vergeturile inestetice, sa elimine toxinele, sa slabeasca localizat si sa scape de senzatia de picioare umflate. Iar noi, salonul Bonton Beauty & Medical Center va oferim toate aceste servicii care se vor ridica cu siguranta la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Tratamentul are un efect de accelerare a procesului de regenerare a tesutului, sporind fluxul sangelui. Scopul acestui tratament este acela de a reduce grasimea ce nu dispare prin exercitii fizice si diete, acest lucru datorandu-se cocktail-ului de ingrediente active vegetale.

Impachetarile la rece au mult mai multe efecte spectaculoase, nu doar cele mentionate anterior, cum ar fi ca stimuleaza masa musculara, avand un efect remodelant, imbunatateste circulatia limfatica, stimuleaza drenajul lichidului, face tesutul suplu si compact, reduce retentia de apa si diminueaza vizibil aspectul de coaja de portocala a pielii, intr-un timp record.

Tocmai din aceste motive si pentru efecte cat mai vizibile, recomandarea centrului nostru este ca impachetarile sa se faca cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana, cu efecte după primele 8 sedinte.

Pentru un tratament cat mai eficinet, va asteptam la Bonton Beauty & Medical Center unde va vom darui frumusete.

 

 

7 Comments

 1. ionescu m 2 years ago

  tratamentul electro simulare se poate face mai multe saptamani.

 2. ionescu m 2 years ago

  dupa cat timp se poate face dinou o epilare.

 3. ionescu m 2 years ago

  de ce nu se poate face tratament la persoanele mai invarsta.

 4. ioana matei 2 years ago

  sant o mamica insarcinata si mi-as dori un asemenea masaj.

 5. bianca tatu 2 years ago

  un tuns sau coafat la salonbonton.ro face un om fericit.

 6. marta ionescu 2 years ago

  este foarte bun si relaxant orce tip de masaj ,te ajuta sa te simti in forma maxima.

 7. monica stoica 2 years ago

  daca sant insarcinat in 8 luni mai pot face acest tratament.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: