Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Epilare definitiva

Epilare definitiva

In luna februarie saloanele de infrumusetare din Bucuresti sunt arhipline. La salon Bonton Beauty & Medical Center ai posibilitatea de a opta pentru un tratament de epilare definitiva care sa te scape de griji permanent.
In cei 13 ani de cand salonul ofera servicii de infrumusetare, experinta i-a transformat in profesionisti. Centru pune la dispozitie cele mai noi metode de epilare definitva utilizand Dioda Laser, respectiv IPL.
Daca esti in cautarea unui tratament de epilare definitiva care sa aiba efecte vizibile de la prima sedinta poti despoperi beneficiile epilarii definitive pentru a avea o piele fina, fara imperfectiuni alegand intre tehnologia IPL si Dioda Laser care sunt destinate atat femeilor cat si barbatilor.
Procesul de indepartare a parului nedorit este efectuat de catre medici specializati si cu experienta pentru a avea siguranta faptului ca sunteti in siguranta si ca veti obtine efectul scontat.
Femeile se confrunta astazi cu problema epilarii zilnic, pilozitatea excesiva poate fi intalnita la orice fel de persoana indiferent daca persoana respectiva este sanatoasa sau sufera de anumite tulburari hormonale. Majoritatea au incercat diferite metode de epilare cum ar fi aparatul de ras, cremele epilatoare, aparate de ras electrice sau epilarea cu ceara care este si o metoda destul de dureroasa si cu efecte de scurta durata.

Printre putinele saloane de infrumusetare din Bucuresti care ofera servicii de epilare definitiva se afla salon Bonton Beauty & Medical Center cu servicii specializate, personal autorizat si eficienta si rapiditate. Profita acum de oferta lunii februarie.

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: