Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Eliminare tatuaje cu laser la Bonton Beauty & Medical Center

Eliminare tatuaje cu laser la Bonton Beauty & Medical Center

Multi dintre noi s-au decis sa se tatueze, insa tot multi nu s-au intrebat ce se intampla in momentul in care tatuajul este facut sau ce efecte va avea acesta pe parcus.

In momentul in care cerneala penetreaza pielea, sistemul imunitar trage un siste de alarma. Celulele albe inspecteaza locul injectat pentru a inspecta intrusul.  Cerneala pentru tatuaj este facuta de obicei din metale grele pe care celulele din sange nu le pot recunoaste, asa ca le ataca imediat si le indreapta spre „iesire”, care sunt rinichii dumneavoastra. Dar celulele din sange sunt minuscule, in comparatie cu picaturile de cerneala, e ca si cum un om ar incerca sa mute un bolovan gigant. Celulele din sange si cerneala pot duce un razboi de decenii, insa tatuajul ramane intact.

Acum este momentul in care apare procesul de eliminare al tatuajului cu laser cand incepeti sa regretati decizia facuta, cand nu va mai place tatuajul, cand considerati ca nu vi se mai portiveste sau va aflati mai multe detalii despre „batalia” pe care o duc celulele albe cu cerneala folosita pentru tatuaj.

Energia din laser actioneaza asupra bolovanului gigant (cerneala) ca un baros gigant. Aceasta incalzeste cerneala, reusind sa sfarme picaturile de cerneala in bucatele mici, ajutand in acest mod ca celulele albe sa le indrepte spre „iesire”.

Procesul de eliminare al tatuajelor este unul destul de complex, care incepe cu decizia de a sterge cerneala tatuata pe piele si continua cu alegerea modului in care doriti sa le eliminati.

La Salonul Bonton Beauty & Medical Center, oferim servicii de stergere sau eliminare a tatuajelor pentru cei care doresc sa scape de cerneala care este imprimata pe piele. Eliminarea acestora este facuta cu laserul de catre medici specialisti care vor analiza structura tatuajului, tipul de pigment utilizat, data realizarii si tehnica de tatuare folosita doar pentru ca eliminarea tatuajului sa fie cat mai completa si rezultatul sa fie cel asteptat. Tocmai de aceea, procedura de stergere a tatuajelor are loc pe parcursul mai multor sedinte in functie de marimea si de tipul tatuajului.

Procedeul de eliminare a tatuajelor este mult mai usor atunci cand tatuajele sunt mai simple, ceea ce duce la mai putine sedinte deoarece indepartarea cernelii are sa se faca mult mai usor. Tratamentul cu laser sterge vopselurile ce creeaza sub piele imaginea, procedura implicand absorbtia de catre vopsea a energiei laserului care trece prin piele. In acel moment o caldura se resimte, menirea ei fiind fragmetarea particulelor de pigment.

In functie de complexitatea tatuajului, noi recomandam un numar diferit de sedinte. In cazul in care a fost folosita o singura concentratie de culoare, tatuajele pot fi eliminate in aproximativ 3-8 sedinte care sunt efectuate intr-un interval de 4-6 saptamani. Pretul si durata unei astfel de sesiuni variaza in functie de marimea tatuajului si de concentratia pigmetului de culoare care a fost folosit. Tratamentul se poate efectua la orice varsta, in cazul minorilor fiind necesar acordul parintilor.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe informatii si detalii despre cum se poate elimina un tatuaj in functie de marimea tatuajului, al numarului de culor folosite si a cernelei folosite, acestia sunt invitati la o consultatie gratuita la salonul nostru pentru a intalni medicii nostri specialisti din Bonton Beauty & Medical Center.

Salonul nostru este locul potrivit pentru astfel de proceduri, punandu-va la dispozitie medici specialisti care vor oferi servicii de calitate la un pret foarte bun.

 

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: