Contactati-ne la telefon: Mobil: 0725 482 402
sau la adresa de email contact@salonbonton.ro

Manichiura – Pedichiura

Manichiura – Pedichiura

Fiecare parte a corpului nostru este la fel de importanta cand vorbim despre tratamente si proceduri de ingrijire. Atat mainile cat si picioarele au nevoie de tratament si rasfat pentru a arata cat mai bine. Datorita activitatilor zilnice si temperaturlor scazute pielea mainilor poate deveni aspra, ridata sau isi poate pierde din stralucire. Cu ajutorul masajului si a impachetarilor mainile dumneavoastra pot avea parte de relaxarea de care au nevoie, pielea va redeveni reteda, recapatandu-si totodata si elasticitatea. Iar acest lucru este valabil si in cazul picioarelor care zi de zi depun un efort mai mare prin prisma mersului pe jos, iar in cazul in care purtam foarte des tocuri vom intampina dureri de picioare, bataturi, iar masajul sau impachetarile vor fi in acest caz si mai binevenite.

Citește mai mult

Pe langa tratamentele de relaxare, si manichiura si pedichiura au un rol important. Fiecare dintre noi dorim sa avem unghiile cat mai frumoase si mai rezistente si totodata aranjate. La Salon Bonton va oferim servicii de calitate in ceea ce priveste atat manichiura cat si pedichiura. Pueti opta pentru aplicat cat si indepartat de oja permanenta, puteti opta pentru manichiura si pedichiura cu oja OPI, JESSICA, MELKIOR, precum si pentru aplicare sau constructie de gel. Aveti posibilitatea de a alege din numeroase variante precum manichiura simpla, french, aplicarea de culori diverse sortimente sau la alegere puteti profita de aplicarea sau pictarea diferitelor modele pe unghii.
Nu mai stati pe ganduri si oferiti-le mainilor si picioarelor dumneavoastra ingrijirea de care au nevoie. Pe langa faptul ca acestea vor arata minunat, si dumneavoastra veti avea ocazia sa va relaxati cat timp dureaza procedurile.

Restrânge

 

Manichiură – pedichiură

Manichiură Simplă 22 lei | French 26 lei | Cu ojă semipermanentă 55 lei | SPA 35 lei
Pedichiură Simplă 30 lei | French 34 lei | Cu ojă semipermanentă 55 lei | SPA 45 lei
Manichiură  simplă  bărbati 27 lei
Pedichiură simplă  bărbati 35 lei
Aplicat ojă OPI, JESSICA, MELKIOR 5 lei
Îndepărtat ojă semipermanentă 10 lei
Îndepărtat gel 30 lei
Aplicat / pictat model 1 leu / unghie
Vibromasaj / masaj mâini / picioare 5 / 5 lei
Împachetare mâini / picioare 12 / 12 lei

Vă rugăm așteptați...

Abonează-te la Newsletter!

Daca esti de acord sa ne dai acces la datele tale personale si sa primesti noutati din partea noastra, te rugam sa completezi campurile de mai jos: